Voor wie?

JobHulpMaatje is er voor alle werkzoekenden die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Deze mensen kunnen zichzelf aanmelden of worden aangedragen door bedrijven, kerken en sociale ketenpartners die zich ook bezighouden met werkzoekenden. Het gaat erom gemotiveerde werkzoekenden die behoefte hebben aan advies en praktische ondersteuning te helpen.

Meedoen met een Jobgroup, Workshop of individuele begeleiding? Meld je aan via ons het inschrijfformulier

Wat betekent Jobhulpmaatje voor jou?

De arbeidsmarkt verandert constant en werk vinden is in deze tijd een hele klus. Fijn als je dat niet alleen hoeft te doen want samen weet je meer en zie je meer kansen. Werkloosheid raakt de kern van je bestaan. Niet alleen verlies jij je inkomen, ook daaromheen gebeurd er mogelijk van alles zoals verlies van je reputatie of status, zelfvertrouwen, sociale contacten of zingeving. Door op trekken met andere werkzoekenden of een maatje doe je andere inzichten op over jezelf en hoe of waar je werk kunt zoeken.
Daarom kun je deelnemen aan een Jobgroup. Dit is een groep van werkzoekenden die in een aantal opeenvolgende weken een training krijgen onder begeleiding van een gecertificeerde vrijwilliger van JobHulpMaatje. Daarnaast kun je hulp krijgen van een Maatje in je zoektocht naar werk.Regelmatig organiseren we Workshops waarin we dieper ingaan op specifieke onderwerpen rondom baanverlies en solliciteren. Als je hierin geïnteresseerd bent dan kun je je ook hieronder aanmelden, waarna we je op de hoogte houden van nieuwe workshops