Wat doet JobHulpMaatje Rhenen?

JobHulpMaatje Rhenen helpt inwoners van gemeente Rhenen zonder baan, of inwoners die van baan willen wisselen bij het vinden van werk of passend vrijwilligerswerk. Vind je het lastig om te solliciteren of weet je niet precies welk werk jou het beste past? We doen dit via het concept van JobGroups.

Jobgroup

In een JobGroup ga je gedurende zeven bijeenkomsten van twee uur samen met anderen stap voor stap ontdekken waar jij goed in bent, welk type werk bij je vaardigheden aansluit en hoe je kunt solliciteren. Uiteindelijk weet je beter wat je wilt, wie je bent en hoe je jezelf presenteert in een brief of in een gesprek. Voor mensen die Nederlands op A2/B1 niveau spreken is een aangepaste groep met meer aandacht voor taal.  Deelname is gratis. Als je meedoet, vragen we wel je volledige inzet voor jezelf en voor elkaar. Want als groep bereik je vaak meer dan in je ééntje. Meedoen met een Jobgroup of liever individuele begeleiding? Meld je aan via het inschrijfformulier.

Informatie: Als je eerst meer informatie wilt, kun je contact opnemen met een coördinator. Ga hiervoor even naar de contactpagina. Na aanmelding volgt altijd een kennismakingsgesprek met een coördinator over jouw specifieke situatie en behoefte. Individuele begeleiding behoort ook tot de mogelijkheden.