Over ons

Jobhulpmaatje helpt mensen zonder baan, of mensen die van baan willen wisselen bij het vinden van werk of passend vrijwilligerswerk. Het verliezen van een baan valt vaak zwaar, zowel financieel als emotioneel. Ook komt het veel voor dat mensen wel een baan hebben, maar niet op hun plek zitten. Wij kunnen helpen om een stapje dichterbij een (passende) baan te komen. Dit doen we door naast de werkzoekende te staan en te motiveren, ondersteunen en aan te moedigen. Samen kom je verder!
Het idee is dat we door aandacht te geven en met kennis van zaken mensen te begeleiden deze weer een gevoel van eigenwaarde geven, perspectief of werk of vrijwilligerswerk en daarmee een kans om op een andere manier deel te nemen aan de maatschappij. JobHulpMaatje werkt ook aanvullend op bestaande werkbegeleiding- en re-integratietrajecten.
We werken met goedopgeleide vrijwilligers, de Maatjes, die allen gecertificeerd worden door de landelijke organisatie Jobhulpmaatje.nl De coördinatoren hebben een professionele achtergrond in het begeleiding van mensen naar werk of in de maatschappelijke dienstverlening. Ook zij worden regelmatig bijgeschoold. We bewaken de kwaliteit met intervisiebijeenkomsten en bijscholingsdagen.

 

Samenwerkingspartners

Landelijke Vereniging JobHulpMaatje Nederland

Stichting Netwerk voor Nieuwkomers Rhenen

Sponsors

   Kansfonds helpt mensen omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt.

 

Bloklogo_gr_zonder_vsi.jpg

JobHulpMaatje Rhenen wordt gesteund door het Oranje Fonds

www.oranjefonds.nl/vrienden.

 

                     

Kees Jochemsen Voorzitter
Jaco van den Broek Secretaris
Dick Kool  Penningmeester
Tjark Struif Bonkes Algemeen Bestuurslid
Hannah van der Tang        Algemeen Bestuurslid

 

 

 

 

 

 

Coördinatoren

Cora van den Berg

Eline van Berkum

Vertrouwenspersoon

Alida van Ree- van Doorn

 

Intranet: inloggen